Змучена Настя Каменських поскаржилася на погане самопочуття: “Не відчуваю тіла “

Українська співачка Настя Каменських опублікувала нове фото в своєму Інстаграм-блозі і поскаржилася на погане самопочуття.

Українська співачка Настя Каменських є однією з найбільш затребуваних і відомих співачок України. За життям артистки спостерігають понад 5 мільйонів підписників в Інстаграм. У своєму мікроблозі Каменських ділиться свіжими знімками, роздумами і подробицями особистого життя.

Так, сьогодні Настя Каменських стурбувала своїх шанувальників, опублікувавши нові фото в своїх Інстаграм-сторіз. На першому знімку Каменських позує в домашньому одязі, без макіяжу і з пучком на голові. Співачка виглядає дуже втомленою і виснаженою. Як виявилося, перед цим Настя була на зйомках нового кліпу цілих 30 годин, а тепер відпочиває і набирається сил.

Скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських
Скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських

“Хей! Я вижила! Знімали більше доби! Чи не відчуваю тіла, але це буде бомба “, – підписала знімок Настя.

На наступних знімку, який артистка опублікувала, вона лежала на дивані, а поруч з нею сиділа її собачка.

Скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських
Скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських

“Налопаться шоколаду і існую сьогодні тільки горизонтально”, – написала NK.

Нагадаємо, нещодавно Настя Каменських закликала прихильників взяти участь у благодійному аукціоні. Співачка повідомила, що запускає власний благодійний аукціон, де буде продавати свої особисті речі, а всі зібрані гроші підуть на допомогу в фонд “Пігулки”, який допомагає онкохворим дітям.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.