Пугачова, Ротару, Бабкіна: як виглядали легендарні співачки в день свого весілля

Алла Пугачова, Софія Ротару і Надія Бабкіна на своїх весіллях були просто красунями.

Сучасні весілля дуже відрізняються від тих, що були раніше. Зараз нареченим надається величезний вибір весільних суконь та прикрас, а за часів СРСР вибір був не такий великий. Однак радянським зіркам вдавалося виглядати по-справжньому жіночно і красиво.

Ніколас Орбакас і Алла Пугачова

Ніколас Орбакас і Алла Пугачова
Ніколас Орбакас і Алла Пугачова

Вперше Примадонна вийшла заміж в 20 років. Її обранцем став артист циркового жанру Ніколас Орбакас. Весілля майбутньої зірки проходила скромно. Молодята ледь накопичили на біле плаття для нареченої і костюм для нареченого. На самому торжестві, яке проходило в маленькому кафе, були тільки найближчі родичі і друзі сім’ї. Цікаво, що Алла з Ніколасом прожили в шлюбі всього 4 роки, але вони до сих пір підтримують хороші відносини.

Софія Ротару і Анатолій Євдокименко

Софія Ротару і Анатолій Євдокименко
Софія Ротару і Анатолій Євдокименко

На відміну від весілля Алли Пугачової, весілля Софії Ротару було пишним і багатим. На святкування прийшло близько 200 осіб. Софія на весілля вибрала довгу білу сукню з бантом і пишну фату. Ротару і Євдокименко прожили в щасливому шлюбі 34 роки, поки їх не розлучила смерть – Анатолій Євдокименко помер в 2002 році. Цікаво, що після смерті чоловіка Софія Ротару залишилася йому вірна і вже 18 років вона проживає одна.

Надія Бабкіна та Володимир Засідателєв

Надія Бабкіна та Володимир засідателів
Надія Бабкіна та Володимир Зсідателєв

Надія Бабкіна вийшла заміж за Володимира Заседателева у віці 24 років. Їх шлюб був не дуже вдалим. Через кілька років пара розлучилася через зраду Володимира. У шлюбі у них народився єдиний син Надії Данило.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?