“Слон і моська “: Катя Осадча показала фотографію з Горбуновим та нарвалася на критику

Катя Осадча з'явилася разом з Юрієм Горбуновим на прем'єрі фільму "Скажене весілля 3".

25 лютого відбулася прем’єра українського комедійного фільму “Скажені весілля 3”, продюсерами якого є Олексій Потапенко і Юрій Горбунов. На презентацію комедії підтримати свого чоловіка прийшла незмінна ведуча “Світського життя” Катя Осадча. Відповідне фото телеведуча опублікувала у себе в Інстаграм. На знімку Катя Осадча позувала разом зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим. Для виходу в світ красуня вибрала біле коротке плаття з довгим рукавом. Катя доповнила свій сміливий наряд улюбленим аксесуаром – капелюшком і білими туфлями-човниками. Горбунов теж виглядав елегантно. На презентацію фільму він надів чорні класичні брюки, білу сорочку і жилет.

“Скажені весілля від сьогодні в кіно. Дотримуйтесь всі карантинні вимоги і гайда в кінотеатр. Той випадок, коли третя частина не поступіться першої, я отримала задоволення “, – підписала фото Осадча.

Користувачі Мережі відреагували на нову публікацію Каті і почали її коментувати. Багатьом образ Осадчої сподобався, але серед коментарів можна зустріти і не зовсім приємні висловлювання. “Чекаю на екрані телевізора, щоб теж отримати задоволення”, “Які ніжки”, “Краще б Юра надів капелюх”, “Слон і моська”, – коментують підписники.

 "Коментарі

Коментарі під знімком Горбунова і Осадчої

Нагадаємо, 18 лютого Катя Осадча та Юрій Горбунов святкували 4-річчя сина Івана. З цієї нагоди пара влаштувала для малюка вечірку, на яку запросила багато гостей і аніматорів для дітей.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.