Модна битва улюблених блондинок Дана Балана в латексі: Тіна Кароль проти Віри Брежнєвої (ФОТО)

Молдавському мачо Дану Балану раз у раз приписують романи зі знаменитими українськими блондинками — спочатку з Вірою Брежнєвою, тепер з Тіною Кароль.

В Україні Дана давно знають і люблять, не в останню чергу саме завдяки спільним і успішним роботам з поп-дівами вітчизняної естради. Разом з Вірою Брежнєвою Балан записав і випустив два кліпи на пісні “Лепестками роз” і “Наше лето”. Обидві композиції досить ліричні, тому хвиля чуток про роман між виконавцями не змусила на себе чекати.

Віра Брежнєва і Дан Балан
Віра Брежнєва і Дан Балан

Втім, далі дуету відносини Віри і Дана не зайшли, тоді як з Тіною у молдавського співака все зовсім інакше. Як вважає публіка, їх звів вокальний проект “Голос країни”, де Кароль і Балан займали тренерські крісла. Спочатку співачка була неприступна, але з часом вона стала приймати знаки уваги від свого колеги і кидати йому кокетливі погляди.

Тіна Ка
Тіна Кароль і Дан Балан на Голосі країни

Їх потенційна парочка ніяк не коментує чутки про роман, чим викликає ще більше інтересу. Звичайно, частина фанатів впевнена, що їх кохання — ні що інше, як звичайний сценарний хід для підняття рейтингів шоу. Однак більшість шанувальників впевнені, що між Тіною і Даном дійсно зав’язалися романтичні стосунки, які вони старанно бережуть від сторонніх очей.

До речі, творчий дует у них теж відбувся — у 2020-му вони представили спільну пісню “Помнишь”, яка нікого не залишила байдужим.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Варто відзначити, що між ймовірними обраницями Балана багато спільного, починаючи від кольору волосся і закінчуючи смаком в одязі. Так, і Кароль, і Брежнєва були помічені в однакових костюмах з латексу, які вигідно підкреслюють всі достоїнства їхніх фігур.

Тіна Кароль
Тіна Кароль
Тіна Кароль
Тіна Кароль

У мережі розгорілася суперечка, кому ж вельми викликаючий наряд пасує більше, але це, безумовно, справа смаку. Обидві поп-діви виглядають чудово, з чим важко сперечатися.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва
Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

А щоб дізнатися усі найгарячіші подробиці таємного роману Тіни Кароль і Дана Балана, дивіться відео на YouTube-каналі Одна Минута:

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.