Григорій Решетник вперше показав обличчя 3-місячного сина: фото хлопчика з’явилося на обкладинці журналу “Отдохни”

Сімейне фото Григорія Решетника з дружиною і молодшим сином прикрасило обкладинку журналу "Отдохни".

Відомий український телеведучий Григорій Решетник в листопаді минулого року став багатодітним батьком. У нього народився вже третій син, якого назвали Олександр.

Григорій Решетник - батько трьох синів
Григорій Решетник – батько трьох синів

Як активний користувач соціальних мереж, дружина Григорія Христина часто ділиться з підписниками залаштунками сімейного життя. Маленького Сашка батьки показували публіці з самого пологового будинку, але ще жодного разу не показали обличчя хлопчика. Вперше повністю показати публіці хлопчика подружжя вирішило дуже оригінальним способом. Христина і Григорій Решетник прикрасили обкладинку журналу “Отдохни” разом з 3-місячним малюком. Фото обкладинки Христина опублікувала у себе в Інстаграм.

Григорій і Христина Решетник з сином на обкладинці журналу "Отдохни"
Григорій і Христина Решетник з сином на обкладинці журналу “Отдохни”

“Знайомтеся! Наш Олександр. Олександр Григорович Решетник “, – підписала знімок чоловіка Григорія Решетника Христина.

Користувачі Мережі відразу ж почали коментувати фото. “Ну які ви чарівні”, “Лапуся. На Дмитрика схожий “,” Красунчик малюк “,” Копія мама “,” Ну який же солодкий хлопчик “,” Красунчик Решетник молодший, міцного здоров’я “, ” Який милий хлопчик “- пишуть коментатори.

Нагадаємо, 19 лютого Григорій і Христина Решетник хрестили свого молодшого сина. Радісну звістку у себе в Інстаграм оприлюднила дружина Григорія Решетника Христина, показавши фото, де вона тримає молодшого сина в храмі.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.