Екс-віагрянки Надія Мейхер вирішила згадати молодість: наділу хутряну шубку і пристрасно позувала

Красуня Надія Мейхер активно веде свій Інстаграм-блог, де ділиться останніми новинами з творчого життя і публікує чимало гарячих знімків.

Останнє фото прямо таки нагадало шанувальникам про часи, коли Надя співала в групі “Віа Гра ” і була мало не найпривабливішою жінкою країни.

Нагадаємо, що в цьому році на день закоханих 14 лютого на шоу “Голос країни-11 ” Надія Мейхер зробила величезний сюрприз тренерам і своїм шанувальникам – вона вийшла на сцену і виступила таємно, так, що її появі все були дуже здивовані.

Вона підкорила суддів проекту своїм виступом і стала учасницею нового сезону.

Відома артистка виконала французьку пісню Mon mec a moi.

Навіщо “бувала зірка ” Надія Мейхер прийшла на проект “Голос країни “?

Надія Мейхер
Надія Мейхер

Вона давно хоче “повернутися на велику сцену “. Тому приходила на проект “Танці з зірками “, де дуже хотіла перемогти, щоб вдруге у своєму житті увірватися в шоу бізнес.

Хоч Мейхер і вийшло дійти до фіналу, але перемогу вона не здобула. Обмежилася на “бронзі “. Мабуть, вирішила спробувати себе не в танцях, а в вокалі, тим більше, досвід є, і досить серйозний.

У своїй візитці на “Голосі країни ” Мейхер заявила, що прийшла саме в сезон “Перезавантаження “, щоб постати для глядачів в новому образі. Артистка своїм виступом розгорнула все 4 тренерських крісла. Однак в результаті Надія вибрала Тіну Кароль.

Надія Мейхер
Надія Мейхер

“А ти не хочеш перезавантажитися? Ти молода душею. Ти можеш тут відкритися. Ми тебе хочемо! Залишайся. Ти знаєш, це ризик, це виклик тобі як ” Танці з зірками “. Я пам’ятаю як ти включилася і сказала ” Я зможу все “. І тут на ” Голосі “ти зможеш “,

– сказала Тіна Кароль в зверненні до Надії Мейхер. І Мейхер, звичайно, погодилася на цю пропозицію.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.