Молоденька дружина Дмитра Комарова в ніжно рожевому костюмі тісно притулилася до іншого відомого чоловікові

Модель і телеведуча Олександра Кучеренко є ще й автором програми "33за3 ", яке виходить на телеканалі ICTV. Там вона розпитує про актуальні речі.

В поле її зору потрапляють як чоловіки, так і жінки, які відомі в якійсь галузі – література, шоу-бізнес, політика, бізнес та інші.

Гостем нового випуску шоу став музикант ALEKSEEV, з яким Кучеренко позувала для нового фото

Модель показала новий знімок у своєму мікроблозі в Інстаграм в розділі “Історії “.

Олександра Кучеренко та ALEKSEEV
Олександра Кучеренко та ALEKSEEV

Відзначимо, Alekseev – український співак. Півфіналіст українського проекту «Голос країни». Представник Білорусі на міжнародному конкурсі «Євробачення-2018» з піснею «Forever».

Зараз він активно виступає як в Україні, так і в сусідніх країнах, розвиває свою сольну діяльність, а його пісні стають справжніми хітами для молоді.

Позувала Олександра Кучеренко в класичному рожевому костюмчику, з розпущеним волоссям і легко нафарбована.

Олександра Кучеренко
Олександра Кучеренко

Також додамо, що Олександра Кучеренко також має титул “Міс Україна “.

“Я добре пам’ятаю момент, коли мене назвали переможницею конкурсу« Міс Україна », але зазнала я тоді дивні почуття. Це не було щастя або радість в чистому вигляді. Пам’ятаю батьків, що сидять в залі, провідних на сцені, хтось щось то говорить. Абсолютно точно я відчувала втому: конкурси, дефіле, двотижнева підготовка, ранні підйоми, постійна напруга в зв’язку з конкуренцією … до усвідомлення події я прийшла тільки вранці, прокинувшись від неймовірної кількості дзвінків і есемес “,

– розповідає нинішня дружина Дмитра Комарова. Своїм званням вона більш ніж пишається, і вигідно використовує її в своєму нинішньому житті – Олександру дізнаються і запрошують працювати на різні рейтингові проекти. А особливої популярності їй додала весілля з Дмитром Комаровим.

 

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.