Не така вже й худенька, і живіт випирає: співачка Камалія в чорній водолазці показала недоліки фігури

Співачка Камалія має статус моделі і раніше отримала титул "Міс Світу ". Цей статус відразу примножив її дохід за виступи і вивів у світ.

Дружина відомого мільярдера Мохаммада Захура, співачка Камалія виклала в Інстаграм-акаунті знімок, де вона в чорних штанях і чорній водолазці. Чи то чорний колір співачку дуже повнить, то вона набрала пару зайвих кілограмів. Видно, що у Камалії трохи збільшився живіт, руки, стегна. Та й якщо поглянути на обличчя, видно, що вона значно набрала.

І незрозуміло – це пов’язано з карантином або дівчина просто перестала за собою доглядати.

“Сьогодні День народження у талановитої, ніжною, прекрасної дівчини, успішного режисера @innagrabar Иннуся, вітаю тебе, будь любима і щаслива! Захоплюючих тобі проектів і слухняних артистів! З Днем народження! “,

– написала співачка Камалія.

Ось так Камалія виглядала до карантину, коли не набрала пару зайвих кілограмів

Камалія
Камалія
Камалія
Камалія у вечірній сукні

Нагадаємо, що раніше співачка показала, як виховує доньок Мірабелла і Арабеллу. Вона каже, що навіть не дивлячись на багатство чоловіка, намагається не балувати своїх дітей.

Якщо вони себе погано ведуть або погано вчаться, то Камалія забирає їм час від дозволеного для гри в планшет. Однак дівчата намагаються не засмучувати маму. Крім того, мама зізнається, що у них вдома діє правило поганого і хорошого поліцейського. Камалії випала роль “злого ” копа, але вона намагається не карати дочок, а мотивувати їх чинити правильно в різних ситуаціях.

Мохаммад Захур також бере активну участь у вихованні дочок.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.