Справжня причина розлучення Ані Лорак з турком Муратом стала відома лише зараз (Відео)

Нещодавно Ані Лорак запримітили в компанії її колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу. Це наштовхнуло фанатів на думку про те, що пара після гучного розлучення знову разом.

Колишній чоловік Ані Лорак, турок Мурат Налчаджиоглу несподівано приїхав на презентацію кліпу підопічної Кіркорова. Там вони з Лорак вели себе зовсім не як сторонні люди, а як близькі, добре знайомі, і може навіть коханці. Вони обіймалися, тримали один одного за руку і так далі.

Милі фото і відео тут же облетіли весь інтернет.

Ані Лорак і її екс-чоловік Мурат Налчаджиоглу
Ані Лорак і її екс-чоловік Мурат Налчаджиоглу

Ми вирішили нагадати про причини гучного розлучення, яка багато років тому залишила маленьку дівчинку Софію без батька, а Ані без чоловіка.

Справжня причина розлучення Ані Лорак з турком Муратом стала відома лише зараз (Відео)

Українська красуня Ані Лорак уже кілька років живе в Росії і процвітає по всіх фронтах. У неї і насичена творча життя, і досить успішна особиста сторона.

Зараз Лорак приписують роман з саунд продюсером лейблу Блек Стар Єгором Глібом, який вже був одружений на українській співачці танення.

Але в біографії Лорак є дещо, що не дає їй можливості зітхнути на повні і знову відкритися коханому чоловікові – це хворобливе зрада колишнього і єдиного чоловіка. Але не одне зрадництво було причиною розлучення.

До цього було ще безліч побутових ситуацій, в яких Кароліна хотіла отримати свободу і забрати дитину. Зацікавилися?

Дивіться наше відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина ” і не забудьте підписати на канал – там ще більше інформації про життя зірок!

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.