Мила бабуся: Максим Галкін засвітив крупним планом обличчя своєї вже немолодий дружини

Телеведучий Максим Галкін досить часто ділиться фотографіями своєї сім'ї, навіть частіше, ніж Алла Борисівна Пугачова.

Напередодні він привітав всіх своїх шанувальників з восьмим березня, і поділився ніжним Селфі своєї дружини. Там вона позує з вечірнім макіяжем, де акцент на ніжно шоколадних губах блискуче. Слід зазначити, що Алла, мабуть, сама намагалася намалювати стрілки, і у неї вийшло це не дуже рівно. Одягнена Примадонна російської естради в червоне пальто. Видно, що на фотографії вона сидить в салоні власного автомобіля.

“З першою неділею весни! В особі улюбленої Алли вітаю всіх жінок з першою неділею весни, зі святом, колись придуманим Аллою, який символізує любов, оновлення, відродження! “,

– написав пародист Максим Галкін під весняним фото своєї дружини.

Ось що шанувальники пишуть в коментарях:

  • Спасибі Максим !!! І Вас сердечно вітаємо з весняним неділею !!! Тепла Вам сімейного, здоров’я Вам і діткам !!! З любов’ю з сонячного Новосибірська !!!
  • Ой … а хто це?
  • Дякую за таке шикарне привітання! Аллочка красуня

Нагадаємо, Алла Борисівна Пугачова і Максим Галкін недавно відвідали світський захід – день народження свого друга-кутюр’є Зайцева. Там Алла Борисівна постала перед своїм фанатами в червоному вбранні, капелюшку з вуаллю, яка ніжно закриває її обличчя і робить її більш загадковою.

Фанати відзначили, що, цілком можливо, що такий капелюшком вже немолода Алла намагалася приховати недоліки свого обличчя у вигляді зморшок.

Шість дітей Алли Пугачової: чому вона показує публіці тільки трьох, а інших – приховує?

Популярне

Схожі статті

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.