“Вагітна” Таюне ощасливила свого вовка: Олег Винник посеред концерту став перед таємною дружиною на коліно

Навколо передбачуваної пари Олега Винника і Таюне ходить багато чуток, які після останнього концерту отримали новий поштовх.

Як улюбленець мільйонів українок, Олег разом зі своєю бек-вокалісткою виступив 8 березня перед повним залом захоплених слухачок. Їх душевні пісні не залишили нікого байдужим, але куди більший фурор викликала поява Таюне на сцені в обтягуючій чорній сукні, що відкриває огляд на її кругленький животик. Шанувальники тут же запідозрили, що таємна дружина Винника скоро подарує йому дитину.

Варто відзначити, що публіка вже давно вважає Таїсію не просто бек-вокалісткою артиста, а коханням всього життя і, більш того, матір’ю його поки що єдиного сина Юліана, якого знамениті батьки оберігають від сторонніх очей. Судячи по згадках в ЗМІ, пара познайомилася під час навчання, тоді ж вони і одружилися.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Ближче до кінця того самого концерту Таюне змінила вбрання, а Олег несподівано для глядачів став перед нею на коліно і вручив букет квітів. Улюблена білявка Винника буквально розтанула від романтичного вчинку співака, про що говорить щаслива посмішка на її обличчі.

Олег Винник вручив Таюне букет прямо посеред концерту
Олег Винник вручив Таюне букет прямо посеред концерту

Навіть незважаючи на величезний інтерес до їх роману, закохані ніяк його не коментують. Втім, Винник стверджує, що подробиці свого особистого життя не приховує, просто він їх не афішує. Артист пояснює це тим, що навіть гранична відвертість у спілкуванні з журналістами не вгамує інтерес, а лише підвищить його. І так до нескінченності.

Якщо хочете більше дізнатися про головних жінок в житті Олега, дивіться наступне відео з YouTube-каналу Одна минута:

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.