Перекроївша себе повністю Маша Малиновська пошкодувала про чергову пластичну операцію: “Мене спотворили”

Відома російська телеведуча Маша Малиновська не приховує наявність пластичних операцій. Днями зірка в черговий раз лягла під ніж.

До своїх сорока років Маша не раз вдавалася до послуг пластичних хірургів. Вона відкрито говорила, що робила ринопластику (пластику носа), підтяжку обличчя, змінювала форму губ, повік і щік, але одне хірургічне втручання героїня статті все ж приховала від фанатів. Причина в тому, що їй не пощастило опинитися в руках далеко не кращого професіонала:

“У мене великі проблеми з грудьми, я зробила дуже невдалу операцію. Я це ніде не показувала. Це дуже складно пережити для дівчини з обкладинки Playboy. Мене прямо спотворили”, — розповіла Малиновська.

Маша Малиновська
Маша Малиновська

Не можна не відзначити, що теледіва двічі з’являлася на сторінках найпопулярнішого в світі чоловічого журналу. Вперше вона прикрашала його обкладинку у 2009 році, а через десять років після першої провокаційної зйомки повторила досвід.

Щоб виправити наслідки невдалої операції, Маша звернулася до відомої клініки, де їй скорегували форму бюста і зменшили розмір. Схоже, тепер зірка повністю задоволена своєю зовнішністю, проте вона визнає, що зроблені в юності процедури були необдуманими.

Маша Малиновська тоді і зараз
Маша Малиновська тоді та зараз

Колись Малиновська була однією з найяскравіших ведучих на телебаченні, яка зводила з розуму багатьох чоловіків. У якийсь момент героїня статті пропала з радарів — вона народила сина Мирона і зайнялася музикою.

Тепер же знаменита блондинка колесить по країні як діджей, а також регулярно заходить на світські заходи і підтримує зв’язок з друзями по шоу-бізнесу.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.