Поки Юрій Горбунов не бачить: Катю Осадчу помітили в обнімку з чоловіком екзотичної зовнішності

Ведуча "Світського життя" Катя Осадча показала неоднозначне фото з відомим шеф-кухарем Ектором Хіменесом-Браво.

Катя Осадча – одна з найуспішніших українських телеведучих. Уже 15 років Осадча є незмінною ведучою програми програми про багатих і відомих людей “Світське життя”. Провідна славиться не тільки своїми гострими питаннями, які можуть збити з пантелику навіть найсміливіших артистів, а й завжди бездоганним зовнішнім виглядом.

Катерина Осадча
Катерина Осадча – незмінна ведуча програми “Світське життя”

Крім того, Осадча встигає активно вести свій Інстаграм-блог і ділитися там як своїм особистим життям так і моментами зі зйомок. Так, нещодавно Осадча опублікувала знімок з відомим колумбійським шеф-кухарем, який багато років працює в Україні, Ектором Хіменес-Браво. На фото Катя приобійняла Ектора, в той час, як шеф-кухар тримав у руці тарілку з тортом. Ектор був одягнений в українську вишиванку і посміхався в камеру. Катя була одягнена в блузу світло-лимонного кольору з глибоким декольте і поясом в області талії і червоних штанях. Її образ доповнив широкий обруч зеленого кольору і ніжне прикраса на шиї.

Катя Осадча приготувала з Ектором торт із млинців
Катя Осадча приготувала з Ектором торт із млинців

“Приготувили торт з Ектором Хіменес Браво. З чого саме? Дивіться Вже цієї суботи в Світського життя “, – підписала фото Осадча.

Як виявилося, в честь Масляної в суботньому ефірі програми “Світське життя” Катя Осадча приготує з зіркою “Майстер Шефа” Ектором Хіменес Браво торт із млинців.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.