Розчепірилася на сходинках: невгамовна балерина Анастасія Волочкова здивувала “домашньою рогаткою”

Ті, хто підписаний на Інстаграм-аккаунт балерини Анастасії Волочкової, знають, що вона дуже любить хвалитися своєю розтяжкою на публіці.

Жінка може сісти на шпагат без праці і частки сумніву на піску, в тренажерному залі, в лазні, в громадському транспорті і де завгодно. Робить це вона вертикально, горизонтально, під кутом. Це підтверджує той факт, що навіть незважаючи на досить широкі плечі і чоловічу грубість, екс-коханка Миколи Баскова дуже гнучка і пластична.

Останнє фото просто шокувало шанувальників в шок – вона закинула ногу на сходи в будинку, прямо на рівень другого поверху

Балерина в Інстаграм опублікувала фото, де вона стоїть у вітальні (судячи з фону), і посередині є величезні сходи на другий поверх.

Анастасія Волочкова в футболці і коротких шортах закинула ногу на перило, яке розташоване істотно вище її голови. Така поза з одного боку здивувала її фанатів, адже ніхто і не підозрював, що Настя буде здатна на такий екстремальний шпагат.

“Іноді від радості хочеться просто подуріти і лізти на стіни власного будинку. Використовуючи дані професійні “,

– написала головна і найвідоміша балерина Росії Настя Волочкова.

Чим Анастасія Волочкова відрізняється від інших балерин і що не так з її балетом?

Нагадаємо, раніше ми робили сюжет, в якому розбирали, чому Анастасія Волочкова не така успішна в балеті, як витончені балерини світового рівня. Ми знайшли як відмінні риси, так і подібності.

Більше дізнавайтеся в нашому YouTube “Одна хвилина “.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.