Вибух на макаронній фабриці: нова зачіска Віри Брежнєвої в стилі 80-х налякала Меладзе

Віра Брежнєва - відома співачка і завзята модниця, яка знає як і чим дивувати публіку. З нею працюють дуже багато стилістів, які створюють артистці образ.

Однак іноді вона любить поекспериментувати самостійно, і виходить як виходить. Зокрема, своєю новою зачіскою Віра вразила не тільки фанатів, а й чоловіка Костянтина Меладзе. Вона накрутила собі волосся на маленькій плойки, і зробила справжній “вибух на макаронній фабриці “.

Новий образ Віри Брежнєвої був грайливим, весняним, і скидався на стилістику вісімдесятих

“Вітер у волоссі “, – так коротко підписала екс-віагрянки своє нове фото.

На Селфі вона позувала у величезних сонцезахисних окулярах. Макіяж у неї був повсякденний, нюдовий. Видно, що під час Селфі Вірі в обличчя світить сонце. Значить там, де вона живе, вже у всю йде справжня весна.

Нагадаємо, в честь свого ювілею шоу “Орел і решка ” запросило десять пар різних ведучих. Нещодавно стало відомо, що 19 квітня цього року на каналі “Пятница! ” Вийде особливий випуск тревел-шоу “Орел і решка “, ведучими якого будуть популярні співачки Вєрка Сердючка і Віра Брежнєва.

Як повідомляє прес-служба програми, екстравагантних артистів Андрія Данилка і Віру Брежнєву чекає сонячна Барселона, а саме храм Саграда Фамілія, футбольний стадіон “Камп Ноу “, неблагополучний район Ла Міна, а також ресторан молекулярної кухні і екстремальна розвага у вигляді дайвінгу з акулами.

Відомо, що буде їх не двоє, як зазвичай, а троє – Вєрка Сердючка взяла в цю подорож і свою маму.

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.