Вєрка Сердючка з мамою Інною Білоконь несподівано змінили імідж: більше ніяких спідниць і суконь

Андрій Данилко та Інна Білоконь - улюбленці публіки. Їх сценічні образи Вєрки Сердючки та її мами роблять справжній фурор на всіх заходах.

Саме тому за кумирами мільйонів пильно стежать в соціальних мережах. Якщо ви дивилися виступи або були на їхніх концертах, то напевно пам’ятаєте, що і Сердючка, і її мама виступають в українському вбранні – вишиванках, гуцульських спідницях. Данилко ще й із зіркою на голові.

Зараз Вєрка Сердючка і її мама вирішили кардинально змінити імідж – наділи “спортивки “

Про це стало відомо з їх Інстаграм-акаунтів.

Шанувальники були в захваті від такого сучасного стилю. Однак на цьому перевтілення артистів не закінчуються.

У профілі Сердючки знайшлося фото, де Данилко відмовився від звичної спідниці і вишитої сорочки, а надів величезну плаття-балахон яскраво рожевого кольору. Однак і тут без вишиванки не обійшлося. А на голові замість зірки красується ангельський німб і два крильця. Можна припустити, що в такому образі Вєрка Сердючка зі своїм творчим колективом виступала на День Закоханих.

Відзначимо, Андрію Данилку та сценічної “мамі Вєрки Сердючки ” довгий час приписували роман. Чи не на заваді для пліткарів стало навіть те, що Інна Білоконь заміжня і виховує дітей.

У той час як Андрій весь час був холостяком (по крайней мере, розповідав про це всім).

Ми вирішили дізнатися глибші подробиці особистого життя найяскравішої зірки української естради, і розповіли вам про них в спеціальному сюжеті на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Історія Вєрки Сердючки: біографія Андрія Данилка, шлях до слави, хвороба, роман зі сценічним мамою

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.