Недоглянута Джамала з пучком на голові показала сімейні будні з двома дітьми: “Я щаслива “

Джамала - не тільки відома українська співачка з сильним голосом, а й мама двох маленьких синів.

Джамала вийшла заміж в 2017 році за підприємця Бекіра Сулейманова. Кар’єра для співачки відразу перейшла на інше місце, а в пріоритеті стала стала сім’я. Уже через півтора року після весілля, 27 березня 2018 року, співачка народила первістка – сина Еміра-Рахмана, а в липні цього року Джамала стала мамою вдруге. У артистки народився син Селім-Гірай.

Джамала з чоловіком і дітьми
Джамала з чоловіком і дітьми

Артистка зізнається, що бути успішною співачкою і хорошою мамою – дуже важка задача.

“Діти – чоловік – робота – собака – домашні справи – трошки ти. І якщо в цьому є успіх – прекрасно. Сказати, що зараз непросто – нічого не сказати. Буває, що я заколисують Селімку, а в цей час в навушниках прослуховую майстер альбому, паралельно в ноут вибираю обкладинку, вичитую інтерв’ю, потім в блокноті готуюся до інтерв’ю англійською. “, – зізнається Джамала.

Джамала показала, як виглядають її сімейні будні

Нещодавно в своєму Інстаграм-блозі Джамала опублікувала сімейне фото з синами. На знімках співачка показала, як годує молодшого сина дитячим сирком. На фото Джамала стала в простому домашньому і злегка недоглянутою вигляді. На її обличчі не було макіяжу, волосся співачка зібрала в пучок, а одягнена вона була в мішкуватий кофту-худі.

Незважаючи на це, користувачі Мережі відзначили, що Джамала з сином виглядають дуже милими і щасливими. “Такі милашки”, “Яке щастя, коли мама розумна”, “Неймовірно милі мама з синочкам”, “Ой які ви славні. Селімчік вже такий великий, сонечко “, – пишуть коментатори.

spot_img

Схожі статті

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Замість майонезних салатів готую “Вітамінний”: всі просять рецепт. З такою заправкою і “Олівʼє” стане ПП

Приготувати корисний та смачний салат можна з найпростіших продуктів. Але особливим його робить один секретний інгредієнт – заправка. Дізнайтеся, як приготувати справжній шедевр за короткий час.