“Вагітна ” Катя Осадча та Ольга Сумська в шкірі помірялись красою: виглядають як однолітки

Спільне фото телеведучої Каті Осадчої і актриси Ольги Сумської захопило Мережу.

На офіційній сторінці програми “Світське життя” в Інстаграм з’явилося спільне фото незмінної ведучої шоу Каті Осадчої і популярної української актриси Ольги Сумської. Осадча була одягнена в коричневі штани і бордовий жакет, який приховував особливості її фігури. Цікаво, що останнім часом телеведуча вибирає вільні наряди, через що подейкують, що Осадча може бути вагітною. А ось 54-річна актриса Ольга Сумська вибрала дуже стильний і жіночний look. Так, Сумська була одягнена в чорні шкіряні штани і сірий шкіряний плащ з коричневим поясом на талії. Свій образ Ольга доповнила чорними чобітьми.

Катя Осадча та Ольга Сумська
Катя Осадча та Ольга Сумська

Варто відзначити, що незважаючи на те, що Сумська старше за Осадчу на 17 років, на фото вони виглядають ровесниками.

Секрет краси Ольги Сумської

Красою української Роксолани захоплюються мільйони. Актрисі вже пішов шостий десяток, а на її обличчі практично немає зморшок. Актриса без сорому показує своє обличчя без макіяжу і фотошопу, адже їй нема чого приховувати.

Ольга Сумська без макіяжу
Ольга Сумська без макіяжу

У чому ж секрет молодості Сумської? Звичайно, актриса, як і інші знаменитості доглядає за своєю шкірою і регулярно відвідує косметологів. Сумська регулярно робить різні процедури для омолодження шкіри обличчя. Крім того, Ольга стежить за своїм харчуванням і регулярно займається спортом.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.