Як виглядають батьки Тіни Кароль і як вони ставляться до майбутнього зятя Дана Балана: все про сім’ю поп-діви

Українська співачка Тіна Кароль намагається тримати особисте життя подалі від сторонніх очей. Проте, приховати абсолютно всі факти від публіки неможливо.

Зараз Тіна є однією з найбільш затребуваних вітчизняних артисток. На її рахунку десятки хітів і кліпів, вона регулярно з’являється в рейтингових телепроектах, а квитки на концерти Кароль розлітаються миттєво. Звичайно, таких висот їй вдалося домогтися не відразу і саме батьки посприяли тому, щоб їхня дочка розвивала свої музичні здібності.

Героїня нашої сьогоднішньої статті народилася в сім’ї інженерів — Світлани Андріївни і Григорія Самойловича Ліберманів. Спочатку вони жили в місті Оротукан Магаданської області, а пізніше переїхали до Івано-Франківська.

Ставши успішною, Тіна перевезла сім’ю ближче до себе в Київ, однак бачитися частіше від цього вони не стали. Пов’язано це не тільки з завантаженим робочим графіком співачки:

“Ми не так часто збираємося разом. У нас вже різний світогляд, але традиції треба берегти. Для нас традиції — це Різдво, Великдень і мамин день народження. Тато свій день народження любить святкувати на роботі”, — розповіла Кароль в одному з випусків програми “Зірковий шлях”.

Батьки Тіни Кароль
Батьки Тіни Кароль

Артистка зізнається, що всі важливі рішення в життя вже давно приймає сама без порад з матір’ю і батьком:

“У слові “родители” є корінь “родить” — це його основне значення. Народити, нагодувати, виростити, вивчити. Власне, люди приходять в цей світ і йдуть з нього на самоті. Я ціню батьків, люблю їх, але своє життя, себе і своє майбутнє я будую самостійно”.

Сім'я Тіни Кароль
Сім’я Тіни Кароль

Так само було і тоді, коли Тіна вирішила відправити сина Веніаміна на навчання до Англії. Хлопчик вже давно живе і вчиться в Лондоні, а додому до мами приїжджає на канікули:

“Я поставила їх перед фактом. Ми давно завели правило — я з ними рідко раджуся, бо все одно зроблю так, як вважаю за потрібне. Мої батьки, звичайно, були в шоці спочатку, але їм нічого не залишалося”.

Веніамін Огір - син Тіни Кароль
Веніамін Огір — син Тіни Кароль

До речі, Веня залишився у Кароль від шлюбу з Євгеном Огіром, який помер у 2013 році після тривалої боротьби з онкологією. З тих пір зірку не бачили у відносинах з іншим чоловіком, проте вже досить довгий час Тіні приписують роман з молдавським співаком Даном Баланом.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Його мати Людмила вже знайома з потенційною невісткою, адже вона виходила на сцену шоу “Голос країни” разом з нею і з сином, а ось батьки Кароль в полі зору широкої публіки не з’являються, тому про їхні стосунки з Баланом невідомо нічого. Що стосується реакції Веніаміна на появу вітчима, то артистка одного разу зізналася, що він поки що не готовий до таких змін в житті.

Більше цікавих подробиць про відносини Тіни і Дана дивіться нижче:

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?