(Відео) Максим Галкін крупним планом показав який у нього колір очей: у дітей такі ж?

Іноді Максим викладає відео і фото Алли Борисівни та свої. Так нещодавно Максим Галкін показав якого кольору в нього очі.

Як правило, діти схожі на своїх батьків. І батьки дуже задоволені якщо це так. Деякі сперечаються на кого хто більше схожий. Згідно з прикметами, краще якщо дочка схожа на тата, а син на маму. Тоді начебто вони повинні бути щасливими. Напевно це так, якщо наші предки це помічали та нам донесли.

Представники шоу-бізнесу також хочуть, щоб їхні діти були схожі на них. Вони уважно придивляються до всіх нюансів особи та фігури своїх дітей. І коли помічають знайомі риси обличчя, то шалено щасливі.

Максим Галкін і Алла Пугачова, які мають спільних двох прекрасних дітей дочку Лізу і сина Гаррі, теж щасливі. Адже діти схожі на них. Це констатують не тільки самі зоряні батьки, а і їхні прихильники. Вони в соцмережах обговорюють схожість дітей і батьків і висувають свої версії хто на кого схожий. Не тільки зовнішністю, але і характером.

в
Ліза і Гаррі

Алла Пугачова і Максим Галкін плекаючи та обожнюють своїх дітей і застосовують італійську методику виховання. Вона полягає в тому, що дітям все дозволено, але вони повинні знати свої рамки та не переходити за них. Максим Галкін лояльно ставиться до витівок дітей. Алла Борисівна ж намагається тримати Лізу і Гаррі в строгості. Як це у них виходить можна побачити з фотографій і відео, які Максим Галкін періодично розміщує в соцмережах.

Іноді Максим розміщає відео і фото Алли Борисівни та свої. Так нещодавно Максим Галкін показав якого кольору в нього очі. Це відео на якому він чималим планом показує свій колір очей. Цікаво, у кого з дітей такий же колір очей у Лізи або Гаррі?

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.