Скільки коштує весільна сукня Ірини Федишин? Представник бренду розкрила всі карти

Як сказала Ірина Федишин: "Кожна дівчина в душі принцеса. Жіноча природа потребує ніжності, легкості, романтики. "

Як бути красивою і завжди чарувати навколишніх? Це питання напевно задають собі багато дівчат. Однак представників шоу-бізнесу це цікавить ще більше. Адже їм необхідно бути завжди в тренді та найголовніше до них прикута увага не лише шанувальників, глядачів на концертах, але й ЗМІ.

Привернути увагу можна різними способами. Деякі відвідують елітні спортзали, щоб поліпшити свою фігуру. Інші одночасно з фізичними вправами дотримуються екзотичних дієт. Треті намагаються підібрати собі вбрання, які відповідають сучасній моді. Вони звертаються до провідних дизайнерів і намагаються одягатися тільки у знаменитих модельєрів.

Візажисти доповнюють образ зірок шоу-бізнесу.
З’являтися в нових стильних нарядах дає можливість представникам шоу-бізнесу періодично нагадувати про себе, і підігрівати інтерес до своєї особи.

Як сказала Ірина Федишин: “Кожна дівчина в душі принцеса. Жіноча природа потребує ніжності, легкості, романтики.” Далі вона ставить питання представникам прекрасної половини людства: “Дівчата, а як часто ви одягаєте вечірні сукні?”

Річ у тому, що сама Ірина Федишин недавно розмістила на своїй сторінці в Інстаграм зачаровує відео, де вона в білому вечірній сукні. Воно їй дуже йде і відразу Ірина перетворилася на королеву.

Цікаво скільки коштує таке плаття? Секрет розкрила представник бренду. Виявляється сама сукня, варто – 14100 гривень, а кейп – 6600 грн. Це звичайно чималі гроші. Однак Ірина Федишин напевно може собі це дозволити. На красі не економлять!

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.