Як виглядала в юності телеведуча Катя Осадча, коли ще не була знаменитою (Фото)

Завдяки наполегливості та таланту Катя Осадча в 2021 вона увійшла в топ-100 успішних жінок України за версією журналу "Новий час".

Якщо у багатьох майбутніх зірок шоу-бізнесу шлях до визнання і становленню в професії був тернистим, то до Каті Осадчій доля була прихильною. Вона виросла в забезпеченій і інтелігентній родині.

Уже в школі зайнялася музикою і танцями. А в 13 років пробувала себе в професії моделі. Перед цим закінчила школу модельного агентства “Багіра”. Так в 14 річному віці Катя поїхала в Токіо (Японія) де була на фільмуваннях три місяці. Далі була Німеччина, Англія і Франція. Тому їй довелося складати випускні іспити в школі екстерном – в цей час вона перебувала в Парижі на фільмуваннях.

 "До "
Катя Осадча

До 18 років Катя вже закінчила модельну кар’єру і повернулася в Україну.

 "В "
Катя Осадча

Потім вона познайомилася з Олегом Поліщуком, який в той час був народним депутатом від Партії зелених. У 2002 році у подружжя народився син – Ілля. А вже 2004 році вони розлучилися.

Катя Осадча заочно закінчила історичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Далі слід робота тележурналістикою і потім ведучою проєкту “Світські хроніки”, а вже у 2007 році стала ведучою програми “Світське життя”. З 2008-го програма почала виходити на телеканалі “1 + 1”.

 "В "
Катя Осадча

Знайшла Катя Осадча свою другу половину 2017 року і вийшла заміж за Юрія Горбунова. У подружжя народився син Іван.

Завдяки наполегливості та таланту Катя Осадча стала одна з успішних представників шоу-бізнесу в Україні.
У 2021 вона увійшла в найкращі 100 успішних жінок України за версією журналу “Новий час”.

Катя Осадча в молодості, як і зараз виглядає прекрасно. Вона завжди оптимістична і в настрої!

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.