З втомленими очима і відрослими корінням: Наталя Могилевська зовсім втратила “свіжість”

У своєму Інстаграм-акаунті народна улюблениця Наталя Могилевська опублікувала Селфі з шикарним букетом квітів, однак її зовнішній вигляд насторожив фанатів.

Раніше вона публікувала бадьорі знімки, де від неї так і віяло свіжістю. Останнє Селфі Могилевська зробила мабуть, коли була дуже втомленою.

Наталя Могилевська поділилася змученим виглядом після концерту: невже, вона захворіла?

Співачка і продюсер на Селфі нафарбовані. Видно, що вона сфотографувалася після якогось заходу. Волосся жінки акуратно укладене. В руках вона тримає шикарний букет, на тлі якого і красується. Цікаво, що в описі до фото вона звернулася до своїх фанатів.

“Сьогодні день весняного рівнодення!

Весна вже близько.

Всім тепла! і не хворійте “,

– написала Наталя Могилевська.

Фанати стурбовані – невже їх кумир прихворіла? Оскільки втомлений зовнішній вигляд про це прямо таки кричить. У неї видно втомлений погляд, мішки під очима, а ще – мабуть, Могилевська давно не відвідувала свого перукаря. Так як видно її чорні відросло коріння, які кидаються в очі на волоссі кольору блонд.

Красуня Наталія Могилевська показала нове Селфі: виглядає трохи втомленою
Красуня Наталія Могилевська показала нове Селфі: виглядає трохи втомленою

Популярна українська співачка Наталія Могилевська відновила концерти, тому тепер часто вражає публіку новими виходами. Днями зірка поділилася новим кадром з виступу і підкорила чином.

У підписі до фото зірка поділилася роздумами щодо праці над успіхом. Наталя Могилевська зізналася, що не потрібно жити в мріях і лінуватися, а й працювати весь час – неправильно.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.