З’явилися зайві кілограми: юна дочка Олі Полякової Маша зовсім запустила свою фігуру (Фото)

Як відомо, Оля Полякова зі своєю сім'єю знову вирушила відпочивати, тому і у неї, і у її дочок зараз досить багато фото в купальних костюма.

Якщо до Олі Полякової питань немає (шикарне тіло і підтягнута форма), то юна Маша після зими трохи набрала. Особливо це видно в області живота, де навіть з’явилася так звана апельсинова кірка.

Маша Полякова показала новий купальник: чорний, роздільний, відвертий

Дівчинка позувала лежачи на шезлонгу, очевидно, на березі або біля басейну. На ній надітий чорний роздільний купальник з натяком на спортивний – про це говорять широкі гумки з білими смужками.

Сама дівчинка вигнулась і втягнула живіт так, щоб максимально приховати свій зайву вагу. Однак Маша все одно досить струнка і підтягнута. Навіть якщо у неї і з’явилися зайві кілограми, то вони швидко забираються.

“Скучили за літом? А скільки градусів тепла у вас? “, – написала дочка Олі Полякової.

Коментатори під фото розділилися на два табори і ось що пишуть:

  • Як много уваги до цієї дівчинки, яка нічім по суті Ще не прославилася. Заспокойтеся народ, шкірні одного дитина має далеко не ідеальний животик! Маша нічім таких не відрізняється від других.
  • привіт людям які висловлюють своє нікому непотрібне думку
  • дівчинка мрія

Нагадаємо, Оля Полякова – популярна українська співачка. Її чоловік – бізнесмен на ім’я Вадим. Разом вони виховують двох доньок – старшу Марію і молодшу Алісу. У них є квартира в Києві на Позняках і шикарна дача з власним озером і теплицею в області.

Маша, як і її мама, вирішила займатися музикою. Заснована групу і назвала її “ШВИ “.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.