Лобода вперше показала своїх дочок від різних батьків разом і влаштувала з ними битву купальних нарядів

Популярна українська співачка Світлана Лобода відпочиває рідко, але влучно і завжди з сім'єю. На цей раз зірка поїхала в теплі краї зі своїми дочками Євою і Тільдою.

Світлана може похвалитися успішною співочою кар’єрою, яка триває вже більше десяти років. За ці роки Лобода встигла завоювати звання Заслуженої артистки України, отримати кілька “Золотих грамофонів” та інших музичних нагород, але крім цього вона також пізнала радість материнства. Незважаючи на щільні робочі графіки, Світлана стала мамою двох прекрасних дочок.

Лобода з дочками Євою і Тільда
Лобода з дочками Євою і Тільдою

Свою старшу Євангеліну героїня статті народила від колишнього цивільного чоловіка — хореографа Андрія Царя. Незважаючи на те що батьки Єви давно розлучилися, вона відмінно ладнає з татом, а Світлана і не проти.

Світлана Лобода і Андрій Цар
Світлана Лобода і Андрій Царь

Молодша спадкоємиця співачки з’явилася на світ у травні 2018-го. Знаменита мама дала їй незвичайне ім’я Тільда, що багато шанувальників пов’язують з особистістю передбачуваного батька дитини — соліста німецької рок-групи Rammstein Тіллем Ліндеманном. Лобода неодноразово з’являлася в його компанії на різних світських і не тільки заходах, чим підігріла чутки про їх таємний роман. Втім, ніяких офіційних підтверджень цьому з боку артистів не було.

Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн
Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн

Зірка обожнює дочок, а як тільки у неї з’являється вільний час, вона проводить його з дітьми. Судячи з нового посту Світлани Лободи в Інстаграмі, зараз вони втрьох відпочивають на морському курорті з білосніжним піском і бірюзовою водою.

Так, знаменитість опублікувала серію фото з пляжного відпочинку, на яких позує в компанії Євангеліни і Тільди.

Дівчатка ніжно притулилися до матері, а сама вона щасливо посміхається і обіймає дочок. Також не можна не відзначити ідеальну фігуру виконавиці — довгі ноги, осина талія, спортивний прес. Результати регулярних тренувань Світлани помітні неозброєним оком.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.