Катя Осадча в теплій куртці прикрила обличчя жовтими квітами: без макіяжу вона виглядає блідо

Телеведуча Катерина Осадча показала дуже тепле весняне фото з першого цвітіння в її саду біля будинку. Однак одягнена вона там зовсім не по-весняному.

Жінка позує в теплому пуховику золотого кольору зовсім без макіяжу. Одне око вона прикрила жовтим цвітінням.

Багато хто міг подумати, що такі буйства фарб у неї на подвір’ї, але немає. Зараз Осадча полетіла до Грузії знімати нові випуски для шоу “Світське життя “, яке буде виходити вже в квітні.

Відзначимо, Катерина Осадча – одна з тих телеведучих, хто абсолютно не боїться позувати на камеру без макіяжу. Вона абсолютно відверто може показати всі дефекти свого обличчя, або вийти на публіку в домашньому одязі і з мокрою головою.

Її чоловік Юрій Горбунов всім своїм виглядом показує, що Катю він любить також міцно, як і любив багато років тому, коли у них ще не було спільного синочка Вані.

До слова, ознайомитися зі зворушливою любов’ю Катерини Осадчої і Юрія Горбунова ви можете на нашому Ютуб-каналі в короткому відео.

Приховували стосунки 5 років: історія любові телеведучих Катерини Осадчої і Юрія Горбунова

Відзначимо, в теплій Грузії зірка українського ТБ насолоджується старовинною архітектурою і весняним грузинським сонцем, а враженнями і атмосферними фото ділиться в соціальних мережах зі своїми шанувальниками.

На своїй сторінці в Інстаграм Катя Осадча опублікувала цілу фото-карусель зі знімків, зроблених на відпочинку. Телеведуча розповіла передплатникам, що Грузія поступово приходить до тями після локдауна, відкриваються магазини, ресторани.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.