Рудоволосі бестії: Стоцька, Тарабарова та інші вогняні красуні шоу-бізу (ФОТО)

Рудоволосі дівчата завжди привертали особливу увагу — адже яскравий і незабутній образ для них забезпечений. Пропонуємо вам підбірку найвідоміших рудоволосих бестій.

Анастасія Стоцька

Анастасия Стоцкая
Анастасія Стоцька

Російська співачка і актриса з дитинства виступала і співала в дитячих колективах. У 2003 році на міжнародному музичному фестивалі “Нова Хвиля” в Юрмалі Анастасія завоювала Гран-Прі. Призове місце і стало її квитком на велику естрадну сцену.

Співачка підкорює прихильників не тільки своїми вокальними даними і променистою усмішкою, а й неповторним яскравим кольором волосся, який став справжньою візитною карткою Стоцької.

Ольга Кузьміна

Ольга Кузьмина
Ольга Кузьміна

Ніжна і вишукана актриса, зірка серіалів “Кухня” і “Готель “Елеон”” захоплювала глядачів своєю жіночністю і добрими очима. А рудий колір волосся додає Ользі гостру, але яскраву родзинку.

Світлана Тарабарова

Светлана Тарабарова
Світлана Тарабарова

Українська співачка має славу зразкової дружини і мами, яка встигає регулярно радувати своїх фанатів новими композиціями. Головна фішка її образу — вогняний колір волосся, який забезпечує Світлані неповторний образ.

Емма Стоун

Эмма Стоун
Емма Стоун

Володарка премії “Оскар”, американська актриса Емма Стоун переміряла багато образів — вона була і брюнеткою, і блондинкою. Але свій ідеальний образ знайшла саме в рудому відтінку. Стоун щорічно радує шанувальників новими роботами в картинах іменитих режисерів і сьогодні носить титул однієї з найбільш популярніших актрис Голлівуду.

Катерина Копанова

Екатерина Копанова
Катерина Копанова

Російська актриса завжди викликала позитив у багатьох глядачів. Це й не дивно, адже вона чудово втілювала ролі добродушних і щирих героїнь. Сподобалась Катерина шанувальникам не тільки завдяки таланту, а й своїми веснянками і рудим кучерями.

Слава Камінська

Слава Каминская
Слава Камінська

Візитною карткою української групи “НеАнгели” завжди були низькі голоси вокалісток і самі учасниці дуету — яскрава брюнетка Вікторія Сміюха та ефектна рудоволоса Слава Камінська. Зараз дівчина продовжує активно працювати у творчому світі і виховує двох дітей.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.