З масивною золотою прикрасою і в стильному одязі: як одягається екс-дружина Потапа Ірина Горова?

Mozgi Group - найбільший продюсерський центр України. І організувати його вдалося двом колишнім коханим Ірині і Олексію.

Правда, сьогодні вони вже не Іра і Олексій, а Ірина Горова і Олексій Потапенко – найуспішніші представники української сфери продюсування.

Спрацюватися їм вдалося навіть незважаючи на те, що у них був роман, який потім обірвався. Ірина Горова, маючи в собі величезну жіночу енергію, не дозволила особистому перешкодити робітникові.

Сьогодні Ірина не просто представник Mozgi Group, але ще і Інстаграм-блогер

Правда, свій профіль заповнює тільки знімками з відпочинку, закулісними цікавими моментами. В її акаунті можна побачити де жінка відпочиває, як одягається і з ким проводить час.

Так, на її останньому фото Ірина позувала в білій сорочці, джинсах, нафарбована, і з масивним прикрасою на шиї.

Під фотографією вона поміркувати про свою роботу і деяких її нюансах.

“Останнім часом багато уваги приділяється креативним індустріях, і це теж одна з наших перемог, як одного з флагманів ринку. І я рада, що про те, як влаштовані наші бізнес-процеси всередині, які методи роботи використовуємо, як мислимо і як масштабуючи пишуть вагомі бізнес-видання. Думаю, це серйозний індикатор на шляху до успіху – коли твоїй діяльністю цікавиться світова франшиза. Значить, ми на правильному шляху “, – висловилася колишня дружина репера Потапа Ірина Горова.

Відзначимо, в коментарях деякі люди написали, що Іра виглядає дуже молодо, і навіть порівняли її з двадцятирічної дівчиною. Це і правда так, адже Горова одягається дуже молодіжно і сучасно.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.