Соломія Вітвіцька, яка нещодавно розлучилася, помітили за поцілунком з іншим чоловіком

Нещодавно популярна ведуча та зірка телеканалу 1 + 1 виклала фото з українським артистом і танцюристом Олександром Лещенко. У яких стосунках вони - читайте в нашій статті.

У суботу, 27 березня, телезірка опублікувала фото з загадковим чоловіком. Вона його не просто обіймає, а ще й цілує. Звичайно, фанатам стало цікаво, хто ж це – невже, так швидко після розставання з чоловіком Вітвіцька зуміла почати нові стосунки?

“Многая літа, артист Лещенко. Народитися в день театру – це знаково!) Будь щасливий! Ну і нехай здоров’я ніколи не підводить “, – написала Соломія, і виклала цілу добірку з яскравих весняних фото з чоловіком.

Соломія Вітвіцька та Олександр Лещенко
Соломія Вітвіцька та Олександр Лещенко
Соломія Вітвіцька та Олександр Лещенко
Соломія Вітвіцька та Олександр Лещенко
Соломія Вітвіцька та Олександр Лещенко
Соломія Вітвіцька та Олександр Лещенко

Як з’ясувалося, телеведучу Соломія Вітвіцька і артиста, хореографа Олександра Лещенка пов’язує багаторічна дружба.

Відзначимо, Олександр Лещенко – відомий хореограф, танцюрист, режисер і художній керівник театру танцю “Foresight “.

Соломія Вітвіцька – багатьма улюблена українська телеведуча, яка в 2021 році вразила новиною – вона розлучилася зі своїм чоловіком Владом Кочетковим. Позаду залишилися вісім років шлюбу і хороші спогади. Причину розбрату в сім’ї і розлучення ніхто з подружжя (тепер уже екс) вирішив не розголошувати – залишили все в таємниці.

Саме тому зараз фанати пильно стежать за Інстаграмом Соломії, в надії, що вона швидше покаже свого нового обранця. Дівчина то інтригує знімками з чоловіками, то показує свої подорожі по Україні і світу, але тільки в компанії близьких подруг.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.