Настя Каменських з величезною “гривою” в міні-сукні розкинула шалено довгі ноги в різні боки: красуня

Настя Каменських вирішила мотивувати своїх шанувальниць, і опублікувала пост в неділю вранці. На ньому NK позує в образі з останнього кліпу "Дівчата рулять ".

“Ти lady boss. You’re star now. Мантра для кожної дівчини. Говоріть собі її частіше “,

– написала українська виконавиця в описі.

На фото Настя позує в образі з кліпу “Дівчата рулять “, який вийшов в березні цього року. На ній короткий топ з відкритим животом і спідниця з затяжками. Зачіска у NK досить незвичайна – стилісти і гримери начесали їй величезну “гриву “, яка виглядає об’ємно і неестесственно.

Ось що в коментарях пишуть фанати співачки:

  • Чудова мантра. Візьму на замітку
  • дівчинка вогонь
  • Фото просто вогонь!

Відзначимо, пісня Насті Каменських “Дівчата рулять ” вже тиждень тримається в багатьох українських хіт-парадах сучасної музики. Станом на 28 березня вона займає позицію №42 на вкладці “У тренді ” в Ютубі.

“Цей трек – маніфест всіх відривних дівчат. Це той красивий, захоплюючий світ, в якому живе кожна з нас. Вона знаходиться в гармонії з собою і насолоджується кожним моментом “,

– прокоментувала сама Настя свою музику.

Нагадаємо, що на початку 2021 року Настя і її сім’я пережила величезне потрясіння. З життя пішов тато співачки. Тоді вона і її мама довгий час не могли прийти до тями. Потап сказав, що взяв на себе роль глави в обох сім’ях, і підтримував кохану дружину і тещу. Мама Насті навіть жила деякий час з ними, щоб не залишатися одна. А незабаром вони з мамою Потапа полетіли у відпустку, щоб якось позбавити себе від сумних думок.

В знак поваги до свого батька, і в знак пам’яті до нього, NK випустила зворушливу пісню “Почуття “, де розповіла про свою любов, почуттях і зворушливою весіллі.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.