Софія Ротару показала свою невістку та зворушливо привітала її з днем народження: “Як мама і рідна дочка”

Легендарна українська співачка Софія Ротару поділилася зворушливим сімейним фото зі своєю невісткою Світланою.

Софія Михайлівна підтримує теплі стосунки з родиною єдиного сина Руслана Євдокименка. Чоловік вже більше 20 років щасливий у шлюбі з дружиною, яку звуть Світлана. Пара виростила двох дітей, названих на честь знаменитих бабусі з дідусем — сина Анатолія та доньку Софію.

Софія Ротару в колі сім'ї
Софія Ротару в колі сім’ї

Артистка часто бачиться з рідними, а на цей раз у всього сімейства є особливий привід, щоб зібратися всім разом. Невістка Ротару 29 березня святкує день народження, з чим зірка привітала її у себе в Інстаграмі.

“Дорога Світлана, з днем народження! Будь щаслива і здорова! Люби і будь любима!”, — написала Софія теплі вітальні слова іменинниці.

Цю публікацію співачка супроводила спільним знімком з родичкою. Ротару позує в блакитній вишиванці з розпущеним волоссям і яскравим макіяжем з акцентом на очі, а Світлана обрала для фото чорну блузу з глибоким вирізом, яку доповнила масивними прикрасами, хвилястою укладкою і ніжно-рожевою помадою.

Коментатори приєдналися до поздоровлень і засипали дам компліментами. Деякі навіть відзначили їх зовнішню схожість:

  • “Які ж ви гарні!”;
  • “Дві шикарні, скромні жінки!”;
  • “У вас дуже гарна сім’я”;
  • “Навіть схожі між собою! Особливо носами. Як мама і рідна дочка”.

До речі, онуки Ротару не називають її бабусею, так повелося ще з самого дитинства. У програмі ЖВЛ дітлахи розповіли, що звуть її Сонею, а поза сценою вона дуже господарська — любить пригостити рідних чимось смачненьким, прогулятися по саду, похвалитися квітами.

Ротару і її внучка Софія
Ротару та її онуки

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.