ТОП-5 українських співачок, які залучають публіку своєю нескромністю: Кароль, Каменських, Полякова та інші

Зірки сучасного шоу-бізнесу залучають глядачів по-різному. Одні виключно талантом, а інші підключають до нього нескромні вбрання і такі ж танці.

Кожен світський вихід артисти борються за увагу публіки, а якщо інтерес до своєї особистості не підігрівати, то він швидко згасне. Втім, героїні нашої сьогоднішньої добірки не страждають цією проблемою.

Настя Каменських

Дружина Потапа абсолютно не соромиться епатажних нарядів і сміливих танців, що доводить її останній кліп на пісню “Девочки рулят”. У кадрі у співачки працюють всі частини тіла, але виявилося, що над цією спокусливою пластикою Настя працює роками, причому як в залі з тренером, так і вдома:

“Вдома, сама з собою, перед дзеркалом. Я ще знімаю себе селфі-камерою, переглядаю і думаю: “О, це класний рух, я хочу його мати в кадрі”, — розповіла Каменських в програмі “Світське життя”.

Настя Каменських в кліпі Дівчата рулять
Настя Каменських в кліпі Девочки рулят

Даша Астафьєва

З появою Даші на будь-якому світському заході градус підвищується, адже вона без перебільшень є однією з найбажаніших жінок у вітчизняному шоу-бізнесі. Не дарма ж саме Астаф’єва першою серед знаменитих українок потрапила на сторінки Playboy.

Даша Астафьєва
Даша Астафьєва

Тіна Кароль

Тіна з числа небагатьох зірок, які зачаровують своєю жіночністю, навіть коли одягнені з голови до п’ят. Чого тільки вартий кліп на пісню “Скандал”, де вона з’явилася в латексі, як Трініті з “Матриці”.

Тіна Кароль в кліпі Скандал
Тіна Кароль в кліпі Скандал

Що стосується сценічних виходів, то вони раз по раз стають все більш зухвалими і прозорими:

“Я собі це можу дозволити. У мене все натуральне. І вже, мені здається, минув той час… Ну вже хочеться побачити, мені навіть самій, Тіну не такою сумною, більш веселою”.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Надя Дорофєєва

Екс-солістці групи “Время и Стекло” теж не звикати зніматися в кліпах в розв’язних образах. Як не дивно, але Наді Дорофєєвій далося це дуже нелегко:

“Це для поп-співачки необхідна річ. Це як твоя робота, яку ти повинен виконувати. Мені було дуже складно, я дзвонила мамі, вона сказала мені: “Чого ти соромишся? Скільки можна бути монашкою?”.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Оля Полякова

Суперблондинка безперечно робить ставку на ноги, адже купальники — це її все, тому побачити Полякову на сцені в спідниці вдається дуже нечасто. Втім, ногами завдовжки в 126 сантиметрів без урахування каблуків гріх не красуватися.

Оля Полякова
Оля Полякова

А якщо хочете подивитися, де живуть українські суперзірки, дивіться наступне відео:

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.