Як, де і з ким проводить час Ірина Федишин: всі подробиці (Відео)

Так, наприклад Ірина Федишин, під час вимушеного простою пише нові пісні. Також співачка не забуває прогулюватися з дітьми.

Як і багато жителів України, представники шоу-бізнесу змушені знаходиться на карантині. Однак їхнє життя не зупиняється.

Але засоби масової інформації та просто шанувальники дуже хочуть дізнатися як, де і з ким проводять час зірки. Адже це цікаво, до того ж люди хочуть порівняти себе з тим як живуть зірки під час карантину. Як правило, життя представників шоу-бізнесу практично нічим не відрізняється від звичайних громадян. З різницею лише в тому, що звичайні українці можуть дозволити собі зайве перекусити не думаючи про набір ваги. А зіркам потрібно тримати себе в формі.

Чи ходять представники шоу-бізнесу самі в супермаркети, як вони розважаються і готують вони самостійно?
Так, наприклад Ірина Федишин, під час вимушеного простою пише нові пісні. У неї вдома є фортепіано і вона сама награє собі мелодію і наспівує нову пісню і готується до виступу. Також співачка не забуває прогулюватися з дітьми.

Раніше у них у квартирі прибирала хатня робітниця. Але після того, як співачка стала більше проводити часу вдома, то вона сама вже вирішила прибирати та готувати їжу.

Деякі концерти Ірина Федишин встигла провести з дотриманням всіх карантинних норм.
За продуктами в супермаркет Ірина іноді ходить сама, одягаючи маску і кепку, щоб її мало хто впізнавав. Однак і чоловік теж часто ходить за продуктами. Співачка становить йому список продуктів і всього необхідного для їх сім’ї.

Для того, щоб дотримуватися форму і концертні вбрання добре на ній сиділи, Ірина тренується вдома. Також зараз вона готує прем’єру кліпу “Обійми”. Презентація кліпу повинна бути вже найближчим часом.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.