Новий імідж Аліни Гросу: чи йдуть їй косички? (Фото)

Є зірки з природною красою, які в будь-якому вбранні виглядають привабливо і стильно.

Зірки шоу-бізнесу намагаються привернути увагу шанувальників і засобів масової інформації неординарними діями та нарядами. Багатьом це вдається, навіть не докладаючи зусиль. Просто люди вже звикли до їх витівок і чекають чергової. Їм цікаво, що на цей раз представники шоу-бізнесу придумають.

Іноді це буває весело і цікаво, а як правило незрозуміло. Однак, щоб весь час знаходиться на передовій шоу-бізнесу необхідно періодично міняти свій імідж. Деякі просто роблять інший макіяж, інші перефарбовують волосся і роблять запаморочливі зачіски. І ходячи цей аутфіт може їм не йти, все одно – аби було щось нове, чим порадувати та зацікавити прихильників.

Але є зірки з природною красою, які в будь-якому вбранні виглядають привабливо і стильно. І навіть якщо вони зроблять не зачіску і макіяж, який їм не зовсім йде, все одно це їх не псує.

Так Аліну Гросу природа обдарувала красою. У співачки миловидна зовнішність і привабливий вигляд. Вона стильно одягається і робить вдалі зачіски. Нещодавно Аліна розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію на якій вона заплела косички. Дуже незвично тепер співачка виглядає. Їй йде ці здавалися б дитячі косички! Після того як фото з’явилося в соцмережах прихильники не забули відзначити у своїх постах, що Аліна, як завжди, має добрий вигляд і у неї чарівна зовнішність і чудовий незвичайний наряд.

 

Квітчастий комбінезон вдало облягає її струнку фігуру і стильні туфлі доповнюють її аутфіт. Загадкова посмішка і непомітний макіяж робить співачку ще більш жіночною.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.