Володимир Дантес тепло притиснувся до своєї дружини і розповів про свої мрії (Фото)

Співак Володимир Дантес і його молода дружина Надя Дорофєєва спробували себе в новому амплуа. А допомогло їм у цьому шоу "Орел і решка ".

Як відомо, десятий ювілейний сезон знімають рандомні пари відомих людей, які раніше не обов’язково повинні були бути ведучими проекту. Так, одна з пар, це DOROFEEVA і її чоловік DANTES.

Про це музиканти розповіли у себе в Інстаграм, і закликали фанатів дивитися новий випуск

“Мені здається, багато хто мріяв стати ведучим @orelireshka_official. Нам з @nadyadorofeeva пощастило приєднатися до цієї сім’ї на один випуск в Йорданії, та ще й в ювілей. Як же це було весело і круууто !!! Дякую! 10.04 – Новий Канал 12.04 – П’ятниця “, – написав Володимир у своєму профілі.

Він проілюстрував своє важливе повідомлення фотографією з коханою дружиною. Там Дантес обіймає Дорофєєву, і вони посміхаються.

Нагадаємо, раніше вже колеги Наді і Вови брали участь в ювілейному випуску Орел і Решка. Так, Позитив (Олексій Завгородній) і Мішель Андраде вирушили в Болівію, а рокерша Юлія Саніна і виконавець Алексєєв були в Колумбії. Попереду ще чимало цікавих епізодів, тому обов’язково дивіться шоу “Орел і решка ” на Новому каналі.

Крім цього, Володимир Дантес нещодавно випустив свою нову пісню “SASHA “, кліп на яку зняли спільно з найбільшим продюсерським центром України Mozgi Group.

Володимир Дантес в новому кліпі
Володимир Дантес в новому кліпі

Сам Володимир зазначив, що хотів би повернутися в той шоу-бізнес, в якому був майже сім років тому, але зараз “правила гри ” змінилися.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.