Син і невістка Оксани Марченко виписалися з елітного пологового з новонародженим малюком: недешеві пологи

Син української телеведучої Оксани Марченко забрав свою дружину та новонародженого малюка з елітного пологового будинку, де проходили пологи.

26 березня зірка “Х-Фактора” вперше стала бабусею — народила її невістка Катерина. Це виявилося справжнім сюрпризом для публіки, адже протягом усього терміну сім’я ретельно приховувала вагітність. З огляду на те, що весілля пара зіграла в жовтні 2020-го, на той момент наречена вже перебувала в положенні.

Весілля сина Оксани Марченко
Весілля сина Оксани Марченко

Свого первістка молоді батьки назвали Віктором на честь дідуся Віктора Медведчука, хоча він насправді не рідний батько Богдана. Його Марченко народила в попередньому шлюбі з бізнесменом Юрієм Коржем, але спадкоємець носить прізвище матері. Також теледіва зі своїм чоловіком виховують спільну доньку Дарину, в цьому році їй виповниться 17.

Оксана Марченко з донькою
Оксана Марченко з донькою

Нарешті Катерину виписали з пологового будинку, чим вона поділилася з підписниками в Інстаграмі. Так, у її профілі з’явилося перше сімейне в повному складі з нею, чоловіком і сином.

У кадрі дівчина з’явилася в білому костюмі з подовженим верхом, що за кроєм нагадує пальто, а Богдан одягнений в бежеві штани, сіру футболку і чорну кофту. В руках син Марченко тримає автокрісло, в якому лежить новонароджений Віктор.

“Go home” (Додому), — підписала публікацію невістка телеведучої.

Скриншот из Инстаграма Екатерины Марченко
Скріншот з Інстаграма Катерини Марченко

Коментатори обсипали пару компліментами і поздоровленнями:

  • “Класнюча сімейка! Вітаю вас!”;
  • “В добру путь! Здоров’я, сил, енергії всім!”;
  • “Прекрасна сім’я”, — пишуть користувачі.

До речі, подружжя позує на тлі приватної акушерсько-гінекологічної клініки “ISIDA clinic”. Ведення вагітності та пологів у його стінах коштує чималих грошей — від 71700 до 110000 гривень.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.