Світлана Лобода в карколомному вбранні підготувалася до концерту (Фото)

Нещодавно співачка на своїй сторінці в Інстаграм розмістила цікаву фотографію, на якій вона постала в обтягуючому і відвертому вигляді.

Представники шоу-бізнесу практично все, дуже уважно ставляться до своєї зовнішності. Їх аут фіт повинен виглядати бездоганно. Це зрозуміло, адже їм потрібно підкорювати Олімп.

Без такого “спорядження” навряд чи можливий успіх в сучасному світі шоу-бізнесу. Екстравагантний одяг, які зацікавлять глядачів – це один з пунктів гарного виступу на сцені.

Важливе значення має фізичний стан артиста. Для цього вони проводять багато часу в елітних спортзалах і за допомогою професійних тренерів упорядковують свою фігуру. Вона повинна бути бездоганна. Хоча деяким представникам шоу-бізнесу вдається залучати своїх шанувальників і просто глядачів своєю необ’ємною фігурою.

Це навіть як то мотивує, глядача і змушує подумати, що він сам в хорошій формі. Не останнє місце займають не тільки наряди, але і зовнішній вигляд. Макіяж і зачіска дуже впливають на те як будуть сприймати артиста глядачі.

Тому Світлана Лобода до кожного концерту ґрунтовно готується. Основна увага звичайно вона приділяє своєму аут фіту.

Так нещодавно співачка на своїй сторінці в Інстаграм розмістила цікаву фотографію, на якій вона постала в обтягуючому і відвертому вигляді. Світлана підготувалася і в такому вбранні буде на своєму майбутньому концерті. Таку співачку її шанувальники ще не бачили.

У своїх постах вони відзначили, що це незвично, стильно і красиво. Їм цей наряд дуже сподобався.
Залишилося побачити як зреагують на це вбрання глядачі на концерті Світлани Лободи.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.