Софія Ротару в кедах і спортивному костюмі показала чоловіка, який став для неї опорою після смерті коханого

У Мережі з'явилося архівне фото Софії Ротару з головним чоловіком в її житті - сином Русланом.

В останні роки Софія Ротару все рідше з’являється на публіці і світських заходах, однак шанувальників у артистки менше не стає. Фанати Ротару стежать за життям співачки в соціальних мережах, де Cофія ділиться свіжими знімками зі свого життя. Крім того, в Інстаграмі є кілька активних фан-акаунтів Ротару, які публікують, як нові так і рідкісні архівні кадри артистки.

Так, нещодавно, в одному з таких фан-акаунтів з’явилося рідкісне фото Софії Ротару з її єдиним сином Русланом. Фото було зроблено в 2016 році на відпочинку в Іспанії. На знімку моложава Софія Михайлівна позувала в темному спортивному костюмі, білій футболці і кедах. За її спиною, тримаючи Софію за руки, стояв головний чоловік в її житті – син Руслан.

Варто відзначити, що Руслан Євдокименко після смерті батька повністю взяв на себе його обов’язки і став не тільки головною опорою в житті Ротару, а й її продюсером.

Нагадаємо, чоловік Софії Ротару Анатолій Євдокименко помер в 2002 році від інсульту у віці 60 років. Для артистки це стало величезним потрясінням, адже вони прожили в любові та взаєморозумінні довгих 34 роки. Тоді співачка навіть хотіла піти зі сцени. Прийти в себе їй допоміг єдиний син Руслан. Він змушував знамениту маму працювати, щоб вона не сиділа на самоті вдома і не страждала, просив її написати нову пісню, дати концерт.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.