Як відпочивається Вірі Брежнєвій на море: навіть не звертає увагу на брудні волосся (Фото)

Віра Брежнєва може зараз собі дозволити побалувати себе і дочок відпочинком на морі та підставити своє обличчя теплим і ласкавим сонячним променям.

Як відпочити зараз в цей важкий час? І як відпочивають зірки шоу-бізнесу? Ці питання ставлять собі звичайні українці та особливо шанувальники артистів. Важкою працею зароблені гроші вони вважають за краще витрачати частково на відпочинок. Праця у представників шоу-бізнесу природно важкий.

Постійні відрядження і переїзди з одного міста в інший можуть вимотати їх ґрунтовно і тому потрібно відновлювати сили. Вони ж будуть потрібні для подальшої наполегливої роботи.

Зірки люблять подорожувати за кордоном і особливо в Європі та США здійснювати покупки. Цей шопінг трохи відволікає і відновлює сили, якщо не звертати увагу, що гроші тануть на очах.

Інші вважають за краще виїхати на острови, щоб ніхто їх не бачив і було поруч тільки сонце, тепле море і чистий тропічний вітерець. Ні докучливих засобів масової інформації та шанувальників, постійно наступних за ними.
Немає запаморочливих і вимотують концертів. Тільки ви та море! А ще коли поруч з вами знаходяться на відпочинку близькі люди – це діє заспокійливо.

Віра Брежнєва може зараз собі дозволити побалувати себе і дочок відпочинком на морі та підставити своє обличчя теплим і ласкавим сонячним променям. Тихий прибій і шелест листя пальм призводить розхитані нерви в порядок і підіймається настрій з першими променями тропічного сонця.

Навіть коли прокидаєшся і виходиш на вулицю, то забуваєш привести свою зачіску в порядок. “Брудне волосся не хвилюює”, – говорить Віра Брежнєва. І це правда. Потрібно слухати свій внутрішній голос і віддаватися відпочинку і ні на що не відволікатися.

Схожі статті

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.

Рецепт підгледіла у французькому ресторані: найсмачніша картопляна запіканка “Гратен” у духовці – дуже ніжна

Гратен – найбільш вишуканий рецепт приготування картоплі. Ви можете робити цю страву і на кожен день і на святковий стіл. Запіканка виходить ніжною і вершковою.

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.