ТОП-10 найулюбленіших українцями телеведучих з каналу 1+1: Алла Мазур, Лідія Таран, Соломія Вітвіцька та інші

З цими телеведучими українці вже не перший рік прокидаються і засинають, а не завжди радісні новини з вуст таких красунь сприймаються набагато легше.

Їхні обличчя знає вся країна, і саме завдяки їм мільйони глядачів щодня завмирають перед екранами, роблячи телеканал 1+1 одним з найрейтинговіших на всьому українському телебаченні.

Лідія Таран

Лідія Таран
Лідія Таран

До команди каналу Лідія Таран приєдналася у 2009-му. За ці роки вона встигла спробувати себе не тільки в новинах, але і в патріотичному шоу “Я люблю Україну”.

Марічка Падалко

Марічка Падалко
Марічка Падалко

Крім того, що Марічка Падалко є безсумнівним професіоналом своєї справи, вона також розбирається в політиці і спорті.

Алла Мазур

Алла Мазур
Алла Мазур

Уже понад 20 років Алла Мазур незмінно веде програму “ТСН. Тиждень”. Їй вдалося перемогти рак, але своєю головною перемогою вона вважає довіру глядачів.

Людмила Барбір

Людмила Барбір
Людмила Барбір

Людмила Барбір працює не тільки в ранковому шоу “Сніданок з 1+1”. Ще вона займається дубляжем художніх фільмів — її голосом розмовляють героїні “Аватара”, “Росомахи” і не тільки.

Наталія Мосейчук

Наталія Мосейчук
Наталія Мосейчук

У кадрі Наталія Мосейчук ще з дев’яностих, а на “Плюси” вона прийшла у 2006-му. Теледіва віщає новини в “ТСН” і веде політичне ток-шоу “Право на владу”.

Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька пройшла шлях від репортера до ведучої головної програми новин на 1+1. Також вона активно займається волонтерством.

Катя Осадча

Катя Осадча
Катя Осадча

Звичайно, цей рейтинг просто не міг обійтися без ведучої “Світського життя”, “Голосу країни” і “Голосу. Діти”. Катя Осадча починала модельну кар’єру ще будучи дитиною, але свою долю вона вирішила зв’язати саме з телебаченням, і не прогадала.

Валентина Хамайко

Валентина Хамайко
Валентина Хамайко

Кожне вихідний ранок Валентина Хамайко починає разом з українцями в програмі “Сніданок. Вихідний”. Варто відзначити, що теледіва виносила і народила чотирьох дітей, при цьому виглядає вона чудово.

Неля Шовкопляс

Неля Шовкопляс
Неля Шовкопляс

Своїм прикладом Неля Шовкопляс довела, що потрапити на 1+1 може кожен, адже всього кілька років тому вона була економістом-маркетологом в декреті, а зараз її знає і любить незліченна кількість телеглядачів.

Ольга Фреймут

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Ольга Фреймут більшою мірою асоціюється з “Новим каналом”, але з 2014 року вона принесла на “Плюси” шоу “Інспектор Фреймут”, тому її без сумнівів можна назвати головним борцем за права споживачів.

Схожі статті

Подружка приїхала з Грузії і навчила, як зробити хачапурі за 5 хвилин: без замішування тіста. Вже на досвіді

Приготувати хачапурі можна у найкоротші терміни, якщо взяти листкове тісто та сир сулугуні. Виходить справжня смакота, від якої неможливо відірватися. За 5 хвилин підготуєте, за 15 спечеться.

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.

Завжди готую цю запіканку, коли купляю броколі: беру помідори та ще декілька інгредієнтів. Виходить смакота

Броколі часто викликають непорозуміння стосовно того, як їх приготувати смачно. Але ця ароматна запіканка з броколі, помідорами та сиром точно справить на вас приємне та смачне враження.