Яких талановитих артистів просуває Філіп Кіркоров і веде їх до Олімпу слави (Фото)

Філіп Кіркоров з таких людей, які радіють, коли відкривають нові горизонти для молодих артистів.

Кожен представник шоу-бізнесу напевно пам’ятає як він або вона починала свою кар’єру. Деяким піднятися по кам’янистій стежці на Олімп слави було важко.

Постійні тренування в спортзалі під керівництвом професійних інструкторів доводити до ладу фігуру. Додатково дієта допомагала виглядати стрункіше. Потрібно було одягатися стильно і шукати знаменитих модельєрів. Але це не сильно допомагало, якщо у них не було таланту.

За винятком випадків, коли молодість і краса затьмарювала очі продюсера, і він висував претендентку на перші ролі в концертах і шоу. Іншим пощастило по іншому, вони просто вийшли заміж за продюсера і відразу потрапили в “струмінь” своєї мрії.

Однак якщо талановиті люди домагаються вершин своєї професії, вони повинні пам’ятати як їм було важко і вже виходячи з цього допомагати молодим талантам, які прагнуть потрапити в шоу-бізнес.

Філіп Кіркоров з таких людей, які радіють, коли відкривають нові горизонти для молодих артистів. І таким чином, він робить внесок в розвиток шоу-бізнесу. Філіп образно кажучи “бере” за руку молоде дарування і веде його до вершини на Олімп слави.

Для цього іноді доводиться йому ламати в їх головах вкорінені стереотипи. Коли його вихованцям дається зелене світло і вони починають мчати по дорозі до своєї мрії – Філіп Кіркоров задоволений. Він завжди підкаже і направить в потрібно річище!

Так нещодавно Філіп розмістив на своїй сторінці в інстаграм фото, де написав, що радий для цих людей відкривати нові горизонти.

Щастя та удачі їм!

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.