Як Потап виглядав до зустрічі з Настею Каменських: пухкенький, очі горять і волосся на місці (ФОТО)

Відомий український продюсер і виконавець Потап згадав, яким був до зустрічі зі своєю екс-колегою по дуету, а тепер дружиною Настею Каменських.

Олексій Потапенко потрапив в шоу-бізнес більше 20 років тому. За цей час він завоював любов безлічі слухачів, тому армія його фанатів налічує мільйони. При цьому далеко не всі шанувальники пам’ятають свого кумира на початку творчого шляху. Він сам вирішив виправити ситуацію і нагадав, яким був в молодості.

Так, в Інстаграмі Потапа з’явився архівний знімок часів його участі в групі “Вхід у змінному взутті (ВУЗВ)”, а це з 2002 по 2006 роки. У кадрі Олексій позує в білій футболці, чорно-червоній кофті-бомбері і яскравій бейсболці. Доповнюють цей реперський образ масивні ланцюги на шиї. Поруч з чоловіком Насті Каменських стоїть його колега по колективу.

Не можна не відзначити, що тоді Потап був пухкеньким, а ось зараз Настя привчила його до спорту, так що він регулярно займається і стежить за своєю фігурою.

Коментатори прийшли в захват, згадавши ранню творчість героя статті:

  • “Це було круто”;
  • “Треба оновити!”;
  • “У мене була касета, хіти були неймовірні. Спасибі за те, що нагадав”;
  • “Поверніть ті часи”
  • “Не знала, що це ви в складі групи були. Класний проект був”.

До речі, саме після відходу з ВУЗВ Потапенко створив дует Потап і Настя, який проіснував 11 років. Зараз екс-колеги щасливі одне з одним у шлюбі і займаються сольними кар’єрами.

Потап и Настя Каменських
Потап и Настя Каменських

Як успішний продюсер, Олексій також бере участь в написанні нових пісень Каменських. Більше цікавого з особистого і творчого життя пари дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.