Чи вмієте ви подавати милостиню? Що про це думає Оксана Марченко (Відео)

Чому деякі люди обходять жебраків стороною і не хочуть, щоб їх бачили поруч і проходять повз?

Як ви ставитеся до милостині? Ви коли-небудь подавали її жебракам людям?

Здається практично кожна людина подавала у своєму житті милостиню. Адже ніхто від суми та тюрми не застрахований. Хто думає інакше, той глибоко помиляється. Дії кожної людини на очах у Всевишнього. Це можна заперечувати або приймати на віру, але це так. Деякі люди цього в молодості не розуміють і на жаль приходять до розуміння тільки коли їм важко або вони готуються в інший світ.
Адже у людини є душа, характер, а також реалії життя.

Але потрібно поступати з людиною незалежно в якому він статусі, так само як ти б хотів, щоб ставилися до тебе. Ці заповіді незаперечні вже протягом століть.

 ""

До такої думки приходить і Оксана Марченко, яка говорить, що до людей треба проявляти співчуття, увагу і в міру можливості допомагати їм, хоча б милостинею. Її ми не вміємо ні давати, ні приймати на жаль. У чому ж справа ставить собі питання Оксана. Незрозуміло чому кожен боїться заразитися вірусам злиднів?

Чому деякі люди обходять жебраків стороною і не хочуть, щоб їх бачили поруч і проходять повз? Деякі думають, що це таким чином, люди проходять повз жебрака, просто не хочуть подати йому трохи грошей. Однак справа не в грошах, а в вашої гордості, робить висновок Оксана Марченко.

У святому писанні сказано, що гординя це гріх, який руйнує людину зсередини. Оксана Марченко запустила свій проєкт “Прочанка” і тим самим хоче дати відповідь і на це питання про милостиню.

Як її виявити? Як говорить Оксана Марченко, що це далеко не тільки гроші …

Схожі статті

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.

Що стало з “Мальвіною” Тетяною Проценко, в яку були закохані майже всі радянські хлопці: як склалася її доля

Як склалась доля актриси Тетяни Проценко після виходу фільму "Пригоди Буратіно", де вона зіграла роль "дівчинки з блакитним волоссям" - читайте нижче.

Готувати простіше простого, а як же смачно виходить: млинцевий торт із вишнями. Моя бюджетна імпровізація

Смачний і красивий десерт не обов'язково повинен вимагати багато продуктів і часу. Сьогодні ми підготували рецепт торта з млинців із вишнями, який готується просто, але сподобається вам одразу ж.