Підвальне змагання Потапа і його сина Андрія: всі подробиці (Фото)

Недавно Потап розмістив на своїй сторінці в інстаграм фотографію, на якій він в підвалі спортивного клубу влаштували турнір зі своїм сином Андрієм.

Відносини між дітьми та батьками бувають іноді складні. Особливо якщо батьки розлучилися. Коли чоловік і жінка разом з дітьми спілкуватися зовсім проблематично. Навіть якщо відбуваються якісь непорозуміння, то вони нівелюються кожним з батьків.

У батьків, які залучені у сферу шоу-бізнесу іноді мало часу, щоб приділяти своїм дітям. Це зрозуміло – постійні відрядження і концерти. Однак деякі зірки всупереч зайнятості прекрасно знаходять час і відмінно проводять його з дітьми.

Так Потап вже давно розлучений і одружений на Насті Каменських, але підтримує тісні стосунки зі своїм сином Андрієм. І сам Андрій без проблем спілкується з Настею Каменських.

Потап часто забирає до себе додому сина Андрія і вони чудово проводять час. Адже син і батько повинні періодично зустрічатися.

Так нещодавно Потап розмістив на своїй сторінці в інстаграм фотографію, на якій він в підвалі спортивного клубу влаштували турнір зі своїм сином Андрієм. Якщо подивитися на фото, то Андрій навіть не спітнів після турніру. Потап трохи пристав. Як він написав у своєму пості, що в підвальному турнірі – нічия.

Шанувальники таланту Потапа і Насті Каменських написали у своїх коментарях, що Андрій сильно схожий на Потапа. Інші поцікавилися: “А син Потапа Андрій не хоче братика або сестричку?” Це питання цікавить багатьох шанувальників, бо періодично в ЗМІ та в соціальних мережах з’являється інформація про те, що Настя Каменських в “цікавому” положенні.

Потім ажіотаж затихає і знову спливає фото з нібито кругленький животик Насті. Поки Потап це питання не прокоментував.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.