Надія Матвєєва захопила моложавим видом в мереживний блузі і піджаку з екстремальним вирізом: їй немов 30

Відома українська телеведуча Надія Матвєєва захопила шанувальників моложавим видом в свої 52.

Незважаючи на те що улюблені багатьма проекти “Все буде добре” і “Все буде смачно” завершилися, Надія Матвєєва була і залишається улюбленицею багатьох телеглядачів. На їхнє щастя, з блакитних екранів героїня нашої сьогоднішньої статті не пропала. У позаминулому році вона вийшла на паркет танцювального шоу “Танці з зірками”, а зараз телеведуча в парі з шоуменом Григорієм Решетником веде шоу “Неймовірна правда про зірок”.

Крім роботи на телебаченні, Надія розвиває особистий блог в соціальних мережах, де і підтримує зв’язок з численними фанатами. Її цілком можна назвати блогером.

Надія Матвєєва
Телеведуча Надія Матвєєва

На останньому знімку в Інстаграм Матвєєва постала в білій блузі з мереживом, піджаку небесного кольору з глибоким декольте і синіх джинсах. В руках вона тримає грубі окуляри для зору, на її обличчі красується ніжний макіяж з акцентом на очі, волосся звично хвилясте, а погляд спрямований в сторону.

У підписі до цієї публікації Надія вирішила згадати шкільні роки:

“Який у вас був улюблений предмет в школі? У мене математика. Навіть на математичні олімпіади їздила. Чомусь пригадала, дивлячись на це фото”, — пише зірка.

У коментарях підписники, крім відповідей на питання теледіви, обсипали її компліментами та відзначили, що блакитний колір їй до лиця:

  • “Ви приголомшлива!”;
  • “Неймовірні кольори”;
  • “Яка красива і ніжна”;
  • “Шикарна дама!”;
  • “Дуже вдалий прикид, вам дуже пасує!”;
  • “Як можна бути такою ніжною і бездоганною?”, — дивуються користувачі мережі.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.