Як живе фіналістка найпершого Голосу країни: всі подробиці

Сам Бебешко каже, що він не знає чим зараз, займається Міла і йому це не цікаво. Але вже кілька років він не чує її продукції.

Життя представників шоу-бізнесу як американські гірки: бувають сильні підйоми та такі ж спади в кар’єрі.

Міла Нітіч, яка раніше була найпершою фіналісткою Голосу країни почала заробляти собі на життя в ранньому віці, коли їй було 13 років. У той час батько вже не жив з її мамою і мамі довелося виїхати на заробітки. Тому Міла дуже швидко стала самостійною. Вона спершу працювала як музикант на корпоративах і концертах.

Потім вона зрозуміла, що так жити не хоче і круто змінила своє життя поїхавши до Києва шукати щастя в співочої кар’єри. Її мрія здійснилася, і вона стала популярною співачкою. Однак з особистим життям у Міли не склалося. Річ у тому, що вона закохалася в хлопця і вони деякий час жили разом. Як співачку хлопець її не сприймав. У них виявилися різні інтереси та розуміння шоу-бізнесу. Тому вони розійшлися. І співачка стала жити одна.

Як сказала Міла, у неї немає часу думати про своє особисте життя.

 "В "
Міла Нітіч

Далі у неї був скандал з відомим українським продюсером Володимиром Бебешко. Вони співпрацювали понад 10 років і потім скандально завершили його. Як розповіла Нітіч, скандал назрівав давно. Річ у тому, що Бебешко має складний характер і до того ж це непроста людина. Вони посварилися і розійшлися.

Сам Бебешко каже, що він не знає чим зараз займається Міла і йому це не цікаво. Але вже кілька років він не чує її продукції. Бебешко вважав уже, що Міла стала немодною співачкою.

І тому він відпускає її на всі чотири сторони та він забирає її ім’я, пісні, а вона залишається ні з чим, про це поділилася Міла Нітіч.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.