Наташа Корольова кардинально змінила імідж: захотілося молодіжних трендів, тому пофарбувала волосся (Відео)

Зміна іміджу і зокрема зачіски робить її цікавою і приваблює шанувальників в соціальні мережі та на концерти.

Шлях до слави в шоу-бізнесі важкий і тернистий. Цією дорогою мало кому вдається за короткий час піднятися на Олімп слави. Деякі швидко, з різних причин підіймаються кар’єрними сходами, але іноді також стрімко падають вниз. Їх слава недовговічна.

Якщо звичайно за спиною немає продюсера-чоловіка або бой-френда, який тримає її на плаву. Однак не всім так пощастило в житті. Як правило, майбутні зірки плідно працюють, тримають себе у формі та намагаються бути на піку останньої моди. Це все стане в пригоді їм при завоюванні шанувальників і здійсненні своєї мрії.

Однак Наташі Корольовій протягом тривалого часу вдається утримувати увагу до своєї персони та творчості. Вона звичайно талановита і красива співачка. Завжди оптимістична і прекрасно виглядає. Але як же це їй вдається.

 ""
Наташа Корольова

Наташа справжній борець в шоу-бізнесі. Попри пригоди її чоловіка і негативні відгуки про це, вона продовжує триматися на плаву завдяки своїй чарівності та енергійності. Королева придумує різні речі, які підігрівають інтерес до її персони.

Зміна іміджу і зокрема зачіски робить її цікавою і приваблює шанувальників в соціальні мережі та на концерти.

Так нещодавно Наташа Корольова розмістила на своїй сторінці в інстаграм цікаве відео, на якому співає невеликий куплет з пісні. І таким чином запрошує всіх на її концерт. Однак шанувальники звернули увагу на незвичайний колір її коси. Він лимонно-жовтий. Просто Наташі хоче бути в молодіжному тренді та тому змінила своє імідж.

Схожі статті

Торт “Пташине молоко”: рецепт досконалого десерту родом із далекого дитинства — той самий смак та аромат

У кулінарії існують страви, які не лише смакують, але й переносять нас у далеке минуле, до найтепліших спогадів дитинства не лише про їжу, а, головним чином, про тих, хто годував нас цією смакотою.

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.