Камалія та інші зірки душевно привітали Ірину Білик з днем народження: співачці 6 квітня 2021 року – 51 (Фото)

Так нещодавно Камалія розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію і пост, де вона вітає свою подругу Ірину Білик з днем народження.

Дружба в шоу-бізнесі – чи існує вона? Відповідь на це питання неоднозначний. Як правило, зараз справжня дружба, особливо при сильній конкуренції рідкісне явище. На камеру все будуть посміхатися, прекрасно жартувати та бажати всього найкращого своєму опонентові.

А якщо це не конкурент, а просто такий же представник шоу-бізнесу, як в цьому випадку дружба між ними може складатися? Також по-різному. Все залежить від виховання людини та його поглядів на мораль і сучасне життя.

Є просто заздрісні люди, хоча і не конкуренти до тих кому вони перейнялися заздрістю. Просто такі люди. Вони в меншості, але на жаль є в шоу-бізнесі.

І особливо приємно бачити чисту дружбу між людьми в цій сфері.
Так нещодавно Камалія розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію і пост, де вона вітає свою подругу Ірину Білик з днем народження. 6 квітня 2021 року Ірині Білик виповнилося 51 рік.

Талановита співачка, красива жінка і приємна людина. Це відзначають шанувальники, які не забули також привітати Ірину з її днем народження.

Однак в привітанні Камалії відчувається, що слова йдуть від душі та вона щиро радіє успіхам своєї подруги Ірини Білик. Подивіться чи на фотографію, яку розмістила Камалія. Ірина радісна і загадкова.

За її виду видно, що день народження проходить відмінно, вона в прекрасному настрої та оптимістично налаштована. Чи не скажеш, що співачці 51 рік – прекрасно виглядає і відмінно себе чувтсво!

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.