Тіна Кароль в дуже обтягуючій сукні подражнила Дана Балана витонченими стегнами: більше, ніж у Каменських

Відома українська співачка Тіна Кароль захопила фанатів новим фото у вузькій сукні, яка підкреслює всі достоїнства її фігури.

Тіну Кароль без перебільшення можна назвати головною іконою стилю вітчизняного шоу-бізнесу. Її бездоганному смаку позаздрять багато хто, адже кожен її вихід у світ супроводжується безліччю захоплених поглядів. Не в останню чергу тому, що вона обирає найелегантніші і найрозкішніші вбрання.

До речі, вся ця розкіш обходиться артистці в копієчку, адже практично всі її сукні дизайнерські й коштують недешево. Наприклад, на “Вечорі прем’єр” з Катею Осадчою Тіна з’явилася в образі від бренду Kristian Aadnevik, який спустошив її кишеню на 340 тисяч гривень. І це не єдиний наряд в її гардеробі за шалені гроші.

Андрій Хливнюк і Тіна Кароль в сукню за 340 тисяч на Вечорі прем'єр
Андрій Хливнюк і Тіна Кароль в сукні за 340 тисяч на Вечорі прем’єр

Втім, з огляду на те, що Кароль є однією з найбільш затребуваних українських співачок, можна не сумніватися, що економити на сукнях їй не доводиться. А оскільки офіційний фан-клуб Тіни налічує більше двохсот тисяч чоловік, в соціальних мережах регулярно з’являються маса її фото, в тому числі і в розкішних образах.

На цей раз увагу публіки привернув знімок, де Кароль позує в затишному інтер’єрі біля прасувальної дошки в обтягуючому платті небесно-блакитного кольору з відкритим верхом і паском на талії. Артистка прийняла вдалий ракурс і захопила всіх своїми округлими стегнами, які не менше, ніж у самої Насті Каменських.

Коментатори не тільки обсипали зірку компліментами, а й відзначили, що на настільки домашньому фото не вистачає одного — Дана Балана. Тіні Кароль вже давно приписують роман з молдавським мачо, проте, “парочка” не поспішає його підтверджувати.

Детальніше про це дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.