Регіна Тодоренко подолала свої комплекси, які були у неї в дитинстві (Фото)

Як розповіла Регіна Тодоренко, що для неї кудись вийти в купальнику було проблематично. Вона соромилася показати свої ноги.

Регіна Тодоренко, яка є російською телеведучою, українського походження, нещодавно повідала про себе і свої проблеми.

Вона раніше соромилася яке у неї тіло та особливо скромна груди. Також Регіна некомфортно себе відчувала, бо у неї вітиліго і неправильний присмак. Це Регіна написала на своїй сторінці в інстаграм. Там же вона розмістила знімки, на яких видно всі її вищевказані вади тіла. Вона спеціально показала себе на фото в купальнику. Регіна не сховалася плями вітиліго на нозі.

Як розповіла Регіна Тодоренко, що для неї кудись вийти в купальнику було проблематично. Вона соромилася показати свої ноги. Бо вона виглядала зовсім не по стандартах краси, яка загальноприйнята. Раніше вона так думала. Однак зараз для Регіни світ став зовсім інший і у неї все змінилося на краще. І вона цього дико рада.

Це були її комплекси, які заважали Регіні жити. Раніше Регіна просила оператора знімати таким чином, щоб в кадр не потрапляли плями вітиліго, або якщо вони потрапляли, то просила оператора, щоб він вирізав цей кадр.

Іноді Регіна перед фільмуванням просто плями замазувала. Регіна, також повідомила у своєму пості, що вона дуже часто чує від молодих дівчат, що вони не люблять себе і своє тіло – воно їм не подобається. У Регіни Тодоренко змінилося мислення за допомогою боді позитиву. Сенс цього в тому, що потрібно по можливості займатися своїм тілом, їсти корисну їжу і доглядати за собою. Найголовніше, щоб бути здоровим, констатує Регіна.
Коли ти здоровий, нема потреби порівнювати себе з кимось.

До речі користувачі соцмереж вказали у своїх постах, що вони не звернули уваги на пігментацію на нозі Регіни Тодоренко.

Схожі статті

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.

Раніше не знала, як це їсти – тепер не можу відірватись: смачні котлети з курячої печінки. Фірмовий рецепт

Немає нічого смачнішого за ці нереальні котлети з курячої печінки. Головне – навчитись їх готувати. Ділимось дуже простим рецептом апетитної закуски.